Házirend- feltételek

Üdülőházunk 2023-ban május 1 és szeptember 30 között várja a kedves Vendégeket!

Kérjük olvassa el házirendünket a kellemetlenségek elkerülése végett.

A szállást érkezés napján 15 h-tól tudjuk átadni és elutazáskor 10 h-ig legyenek kedvesek elhagyni. Előre egyeztetett időpontokban lehetséges a korábbi érkezés és későbbi távozás is. Ezt szabad kapacitás függvényében tudjuk biztosítani.

A kulcsokat a szomszédos Hotel Família recepcióján kapja meg, a szálloda nyitva tartási idején kívül ( novembertől – áprilisig) pedig a 06 30 9765475-ös mobilszámot hívja 1 nappal érkezés előtt. Akkor megbeszéljük az átadás módját.

Elutazáskor hasonló módon a recepción , vagy a megadott telefonszámon egyeztetve le tudja adni a kulcsokat.

A Hotel Família 7-24 h között recepciószolgálatot biztosít vendégeinek.Ha a strandra nem szeretné levinni a kulcsait, szívesen megőrizzük Önnek a recepción. Elutazás napján díjmentesen a csomagjaikat is eltesszük Önnek amíg strandol vagy kirándul.

A 06 30 9765475-ös telefonszámon tud érdeklődni ennek feltételeiről.

Kérjük vigyázzanak a szobák állapotára, bútorokra. Ha valamilyen meghibásodást észlel, minél hamarabb jelezze nekünk a 06 84/ 348-933 -as telefonszámon ( Hotel Família recepció), mi igyekszünk mihamarabb megjavítani bármilyen meghibásodást.

Nagyon fontos számunkra a környezetvédelem, villamos energiánkat majdem teljes mértékben napenergiából biztosítjuk, ezen felül energiatakarékos inverteres klímákat szereltettünk be a hűtés-fűtés céljából.

Hetente egyszer takarítjuk az egységeket és cseréljük az ágyneműhuzatot, de igény szerint többször is. Ha extra törölközőre lenne szüksége kérjük jelezzék a Hotel Família recepcióján. ( ennek díja 600 Ft / db )

Májustól novemberig a szállás árak tartalmazzák a szomszédos hotel wellness szolgáltatásainak használatát. Ebbe tartozik: 27 m-es uszoda, finn szauna, sókabin , levendulaszoba. Ezen kívül használható még ingyenesen a billiárd, ping-pong, és darts is.

Házibuli, egyéb nagyobb hangoskodással járó rendezvény tartása az apartamanokban szigorúan tilos ! Dohányozni csak az épületen kívül lehetséges, ezeket kérjük betartani.

Ha bulizni, grillezni, bográcsozni szeretnének, akkor érdeklődjön a szomszédos Hotel Família recepcióján, 600 m2 -es kertjében lehet bérelni parti faházat teljes felszereléssel.

A berendezési tárgyakban okozott károkért fizetési kötelezettség terheli a vendéget, kérjük vigyázzon az apartmanok épségére.

Azon dolgozunk, hogy Ön elégedetten, kipihenten, élményekkel gazdagodva térjen haza, köszönjük hogy időt szánt a fenti feltételek elolvasására és várjuk Önt és kedves családját sok szeretettel !


A szobafoglalások véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges. Ennek mértéke 25 000 Ft/apartman.

Az előleg fizethető készpénzben, utalással, vagy postai csekken.

Az előleg beérkezési határideje: a visszaigazolt foglalástól számított 8 napon belül.

Bankszámlaszámunk: 10101315-08996500-01005007  (Budapestbank)
közlemény: foglalás dátuma és név
Számlatulajdonos: Família-Pelso Kft

 Külföldről utalás esetén: Eur HU93 1010 1315 0899 6500 0100 5306

SWIFT: BUDAHUHB

Egyéb extra díjak ( külön rendelés esetén):

Kisállat felár: 3500 Ft / állat/ éj

Lemondási feltételek:

Szobafoglalását, melyet előleg fizetésével biztosított lemondhatja a következő határidők betartásával.

Érkezés előtt 14 napig a foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható . Igény esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül.(750 Ft utalási díjat levonunk!)
Érkezési dátum módosítása esetén az előleg átruházható, vagy áttehető a foglalás másik időpontra a 2023-as szezonban.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy SZÉP kártyás előlegeket nem áll módunkban visszautalni lemondás esetén, ( lemondási határidőtől függetlenül) mivel ezt jogszabály határozza meg és foglalónak minősül. Ezért ha Szép kártyával utal előtte mindenképpen gondolja át hogy biztosan meg fog érkezni,mert csak másik időpontot tudunk felajánlani a foglaló fejében !

14-0 nap közötti lemondás, érkezési dátum módosítás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg adminisztrációs díjként megtartásra kerül.

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Horváth Sándor

Tulajdonos és Szállodaigazgató

%d blogger ezt szereti: